Suzuka med tilskuere

Det japanske Formel 1 Grand Prix på Suzuka banen, kan blive årets første løb med tilskuere. De japanske arrangører har allerede søgt om tilladelse til dette og det ser lovende ud.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2020 klokken 09:05

Formel 1 løb uden tilskuere er ikke det samme. En stor del af stemningen skyldes tilskuerene og at være på banen, er bare fantastisk.

De løb der ventes at blive bekræftet, indenfor kort tid, vil alle blive afviklet uden tilskuere. Løb hvor kun Formel 1 personale, official og Formel 1's egne TV folk, vil have adgang.

Men nu tyder det på, at det kan lysne forude.

Arrangørene bag Japans Formel 1 Grand Prix på Suzuka banen tæt på millionbyen Nagoya, har nu meldt ud, at de har ansøgt om at få lov til at afvikle løbet med tilskuere.

Løbet ser samtidig ud til at blive kørt på den dato, det oprindeligt var planlagt, den 11. oktober, hvilket er så langt fremme i tiden, at det ser ud til at være muligt.

BMF1 kan varmt anbefale turen til Japan, som vi selv deltog i, sidste år. Noget du kan læse om her hvor vi har en beskrivelse af vores uventede fridag, som vi brugte i Osaka, den anden millionby tæt på Suzuka.

Japans Grand Prix 2019. Tilbage i lejlighedenJapans Grand Prix 2019. Tilbage i lejligheden
Copyright Bil Magasinet BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hockenheim melder sig klar Prost: Ingen kopi-racere i F1 »