Hockenheim melder sig klar

Silverstone var hurtige til at melde ud, at de var klar til at afvikle to løb, lige efter åbningsløbene i Østrig. Men 14 dages karantæne, indført af den engelske regering, har sat en stopper for det, som det ser ud nu. Hockenheim er klar til at tage over.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2020 klokken 09:05

Uden at vi kan sige, at det er endeligt bekræftet, ser alt ud til at vi får en start på 2020 Formel 1 sæsonen d. 5. juli på Red Bull Ring i Østrig, efterfulgt af endnu et løb på samme bane, ugen efter.

Planen var så, at holde alle de involverede i karantæne, for herefter at flyve til Silverstone, for at gennemføre de næste to løb.

Men det ser ud til, at den engelske regering har sat en stopper for den ide, da de har meldt ud, at de fastholder at alle indrejsende skal i 14 dages karantæne, uden nogen chance for undtagelse, til trods for, at Formel 1 vil blive en helt lukket enklave.

Formel 1 løbet på Hockenheim Ring, blev taget af kalenderen op til denne sæson, for at gøre plads til de nye baner i Vietnam og Holland.

Det har dog ikke fået Hockenheim til at bære nag, hvilket betyder at de har meldt sig klar til at tage over for Silverstone.

"Vi skal blot åbne vores låger, så er vi stort set klar," lyder det fra en talsmand fra banen.

Men selvom løbet på Silverstone lige nu ser ud til ikke at blive til noget, har FOM endnu ikke opgivet.

"Vi har forklaret dem, de engelske myndigheder red., at vi kommer med specielle fly og at vi løbende tester alt personale omkring Formel 1, hvilket gør en karantæne fuldstændig overflødig," lød det fra FOM.

Der vil komme en endelig afgørelse indenfor 24 timer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP i fare Suzuka med tilskuere »