F1 laver TV-dækning af vintertestene

Formel 1 har netop annonceret, at vintertestene til 2020-sæsonen vil være tilgængelige for fansene at se live online.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 7/2 2020 klokken 12:02

Formel 1-fans har i mange år ønsket at se racerne på banen for første gang, og følge med i holdenes udvikling i de få intense dage inden sæsonen starter.

Det har bare ikke været muligt.

Den tidligere F1-chef, Bernie Ecclestone, ignorerede fansenes ønske om at se det på TV, og konstaterede at der ikke var interesse for TV-dækning live.

De nye Formel 1-ejere, Liberty Media, opdagede hurtigt den massive interesse for TV-dækning af testene, og satte et pilot-projekt i gang til 2019-vintertesten.

Her åbnede de op for live-dækning med kommentatorer til den første del af vintertesten (fire dage), og viste højdepunkter de sidste fire dage af testen.

I år er der så gode nyheder til alle F1-fansene.

Kevin, vintertest BarcelonaKevin, vintertest Barcelona
Copyright Haas F1


Formel 1 har netop annonceret, at de laver live TV-dækning af begge vintertestene i år.

Vintertestene kommer til at løbe over seks forskellige dage på Circuit de Barcelona-Catalunya, og bliver fordelt på to forskellige tests.

Første del vil foregå fra 19-21 februar, mens andel del køres 26-28 februar.

Der vil være live-dækning alle dage fra kl. 09-13, hvorefter der vil være en times frokostpause. Live-dækningen fortsætter herefter fra kl. 14-18.

Formel vil også dagligt have et ‘Tech Talk-Show’, hvor de vil analysere alle de nye biler, og gennemgå al den tekniske innovation ingeniørerne har fundet frem hen over vinteren.

Normalt er Formel 1-testene meget lukkede, og et sted hvor holdene forsøger at undgå at vise for meget af raceren frem for offentligheden. Det vil der blive lavet om på i 2020-testene.

Alle hold er enige om, at de ikke vil benytte afskærmning foran pit-garagerne. På den måde kan fans (og andre teams) følge med i alt hvad der bliver arbejdet med i garagerne.

Desuden er der også blevet tilføjet mange flere elementer på live timing-siden, så fansene bedre kan følge med i hvad der sker.

Formel 1-testene og samtlige Formel 1-løb kan ses live på F1-TV’s hjemmeside her.

Et Pro-abonnement koster € 109.99 for et helt år, eller € 13.99 for en enkelt måned, og de kan købes på F1-TV's hjemmeside her.

Gasly vintertest BarcelonaGasly vintertest Barcelona
Copyright Red Bull Contentpool

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Snigpremiere på Kevins 2020-racer F2-ulykken: Anthoine Hubert udsat for 81,8 g »