Gasly: Den bedste dag i mit liv

Franske Pierre Gasly har ikke haft en optimal sæson. Efter Ungarns Grand Prix blev han degraderet fra Red Bull til Toro Rosso, og podiepladser var nok det sidste han skulle drømme om i 2019. Men i Brasiliens Grand Prix faldt alt på plads.

Brasiliens Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 18/11 2019 klokken 08:11

Pierre Gasly var naturligt nok lykkelig for sin andenplads i Brasiliens Grand Prix og han dedikerede straks sejren til Toro Rosso holdet: "...jeg har så mange følelser. Jeg har altid sagt at dette team er min italienske familie. Jeg elsker deres indstilling og passion. De kæmper altid hårdt og resultatet i dag var den bedste gave jeg kunne give tilbage for deres massive og konstante indsats. Man drømmer meget om at komme til Formel 1 og man drømme om sin første podieplads, men når det så endelig sker og alle følelserne kommer frem, så er det svært at forudse. Dette er bare den bedste dag i mit liv lige nu!"

Brasiliens Grand Prix 2019. Max Verstappen vinder løbet foran Pierre Gasly og Lewis Hamilton. Hamilton bliver efterfølgende rykket tilbage så tredjepladsen går til Carlos Sainz Jr.Brasiliens Grand Prix 2019. Max Verstappen vinder løbet foran Pierre Gasly og Lewis Hamilton. Hamilton bliver efterfølgende rykket tilbage så tredjepladsen går til Carlos Sainz Jr.
Copyright Red Bull Contentpool


Med andenpladsen, så rykker Gasly op på 7.pladsen i VM, kun ét point fra Carlos Sainz som (efter løbet da Lewis Hamilton fik en straf) fik tildelt en tredjeplads.

Der er kun ét løb tilbage i sæsonen, så Gasly har gode chancer for at blive best-og-the-rest og tage en 6. plads i VM, hvis han bare sørger for at holde sig foran Carlos Sainz i sæsonfinalen.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP, løbsresumé: Verstappen vinder brasi Hamilton straffet - Carlos Sainz ny 3'er »