Hulken hulker

Nico Hülkenberg erkender, at det ser meget svært ud for ham, at forblive i Formel 1 efter denne sæson og han tror endnu mindre, at han kan komme tilbage til sporten i 2021, skulle han ryge ud.

Nico Hülkenberg . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/10 2019 klokken 10:10

Mens flere, især tyske medier, holder fast i, at der er en chance for at Nico Hülkenberg kommer til Red Bull efter denne sæson, virker det til, at han selv er begyndt at indse, at han næppe har et sæde i Formel 1 i 2020.

Her op til USA's Formel 1 Grand Prix, melder han så ud, at skulle han ryge ud efter denne sæson, tror han ikke på at der er en chance for, at han kommer tilbage i 2021.

"Som det er nu, har jeg ingen nyheder. Det hele tager noget længere tid, end jeg havde håbet på," udtalte han under et pressemøde i USA.

Hülkenberg, der debuterede i 2010, fandt sig selv uden et sæde, allerede året efter, men lykkedes med at komme tilbage, lidt i stil med Magnussen og Ocon. Det tror han dog ikke på, kan gentage sig.

"Hvis jeg havde været i begyndelsen af min karriere, ville jeg have troet på det, men nu tror jeg ikke det er muligt," kom det yderligere fra Hulken.

"Jeg vil dog understrege, at jeg ikke er desperrat for at blive i Formel 1. Jeg elsker sporten, men vil ikke gøre alt for at blive i den."

"Hvis ikke det lykkes for mig, at få et sæde i 2020, vil jeg se tilbage på 10 gode år og så nyde det jeg har opnået," sluttede han.

Det forlyder, at Hülkenberg har et åbent tilbud på at blive test og reservekører hos Ferrari, hvilket kan være hans chance for at blive i sporten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny sponsor til Willliams Red Bull beholder alle sine kørere »