Ny sponsor til Willliams

Mens HAAS har måtte vinke farvel til Rich Energy, er det lykkedes for ROKiT Williams, at sikre sig en ny sponsor, der kan hjælpe dem til at få endnu mere opmærksomhed.

George Russell . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/10 2019 klokken 09:10

En af de helt gamle spiludviklere, japanske PONOS, har indgået en sponsor aftale med ROKiT Williams.

PONOS, der har været en del af spilmarkedet siden 1990, leverer idag primært spol til Smartphones, hvilket betyder at samarbejdet med Williams giver endnu mere mening.

Williams titelsponsor ROKiT, udvikler og leverer Smartphones, der henvender sig til det mere krævende publikum, som ikke ønsker sig en Apple telefon.

PONOS navnet vil være at finde på Williams raceren, allerede i den kommende weekend, hvor USA's Formel 1 Grand Prix bliver afviklet.

Yorikatsu Tsujiko, der er CEO for PONOS udtaler i pressemeddelelsen fra Williams: "Jeg har altid været en stor beundre af Formel 1, og ROKiT Williams holdet, har altid haft en stor plads i mit hjærte, med deres store historie."

"Jeg besluttede at partner med Williams, da jeg personligt har set storheden hos holdet, som jeg håber vi kan være med til at genoplive," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Et dårligt 2019 kan blive til et godt 2020 Hulken hulker »