Horner forsvarer Verstappen

Det er ikke den store overraskelse, at Christian Horner forsvarer sin første kører Max Verstappen, efter han er blevet kreticeret for sin torpedo kørsel i Mexico.

Christian Horner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/10 2019 klokken 21:10

Løbsvinder i Mexico, Lewis Hamilton, har langet hårdt ud efter Max Verstappen, efter Mexicos Formel 1 Grand Prix, hvor han beskylder den unge Verstappen for, at kører med hovedet under armen.

Det er der flere andre der bakker op omkring, herunder Hamiltons nye bedste ven, Sebastian Vettel. Men Red Bull chef, Christian Horner, vil ikke give dem ret.

"Som jeg ser på det, var han faktisk meget tålmodig omkring Ferrarierne, og han bremsede nogenlunde tidligt, for at give Lewis plads," kom det fra Horner.

"At Lewis og ham ramte sammen i det efterfølgende sving, var i min optik bare racing," tilføjede han.

Løbets stewards, meldte også ud, at de ikke mente at der var noget at komme efter.

"Det var ikke kontakten med Hamilton, der sendte Max bagud med en punktering, men hans efterfølgende kamp med Bottas, som han var forbi, men åbentbart fik berøring med hans frontvinge," sluttede Horner.

Ud fra de seneste udtalelser fra andre kørere, er Verstappen den nye Torpedo, en titel han overtager fra hans tidligere holdkammeart Kvyat.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Hot or Not Binotto udfordrer holdcheferne »