Hamilton: Jeg er ikke for gammel

En videoblog af Nico Rosberg som slår til lyd for, at alderen er ved at indhente Lewis Hamilton, har fået verdensmesteren op af sædet.

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 8/8 2019 klokken 16:08

Op til weekendens grandprix i Ungarn producerede den tidligere Mercedes-kører og verdensmester fra 2016, Nico Rosberg, en video hvor han interviewede forskellige kørere og teamchefer.

Med henvisning til Lewis Hamilton udtalte Rosberg, at den bedste alder for en kører er mellem 30 og 32 år.

”Det er fordi dine evner formindskes efterhånden som du bliver ældre, men erfaring tæller til gengæld virkelig meget i denne sport,” begrundede Rosberg.

Da Hamilton efter løbet og sejren, af Autosport blev spurgt om hans mening om sin tidligere teamkammerats udtalelser i videobloggen, var verdensmesteren kort for hovedet.

Rosberg gør klar til optagelse i MonacoRosberg gør klar til optagelse af sin videoblog.
Copyright BMF1


”Jeg har aldrig set den blog, og jeg ved ikke hvem der følger den, men den kan på ingen måde møntes på mig og det jeg gør,” lød det fra Hamilton.

”Den lange række af resultater jeg har haft taler for sig selv. Der vil altid være nogen, som ikke har haft den succes, som jeg har og de vil altid forsøge at tale den ned – men det er ok med mig.”

”Jeg er ligeglad. Alle har deres egen mening. Jeg er 34 år gammel, men jeg føler, at jeg kører bedre end nogensinde.”

”Med løbet (Ungarns GP, red.) kan du se, at jeg ikke har tabt nogen fart overhovedet,” lød den underforståede salut til Rosberg.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Weekenden i billeder Ungarns GP BMF1 går i dybden: 10 år med hybridteknologi i F1 »