Vildt rygte! Grosjean fyret

Det forlyder, at HAAS-køreren, Romain Grosjean er blevet fyret med øjeblikkelig virkning. Afløseren er på plads og vil stille til start ved siden af Kevin Magnussen i Tyskland.

Romain Grosjean . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/7 2019 klokken 09:07

Det forlyder, at den altid støttende Günther Steiner, skulle have bedt Gene Haas om lov til at fyre en af sine kørere, efter den seneste hændelse i England.

Og det er franske Romain Grosjean der skulle være smidt på porten, efter han gentagende gange har forsaget kollision med Kevin Magnussen.

Opgaven var ellers klar overfor kørerne, inden løbet på Silverstone. De skulle ud og få så mange data med hjem, som muligt, uden at risikere noget, samtidig med at de selvfølgelig skulle presse materiellet.

Magnussen lavede en af sine gode starter, hvilket fik ham op på siden af Grosjean. Men franskmanden ville ikke lukke danskeren forbi, hvilket medførte at de ramte hinanden og begge efterfølgende måtte udgå.

Grosjean har siden forsvaret sig med, at han ikke kunne se Kevin, hvorfor han ramte ham. Men i nogle af de videoer vi efterfølgende har set, er det tydeligt at han har set ham, men ikke ville lukke ham forbi.

Romain Grosjean er frustreret."Jamen jeg kunne ikke se ham!".
Copyright Bil Magasinet BMF1


Om det er det der har fået Steiner til at se rødt, eller blot det at han har indset, at der skal en udskiftning til, for at komme videre, vides ikke.

Belgiens Grand Prix 2018. Esteban Ocon nr 3 i kvalifikationen. Ocon med Matteo Bonciani fra FIABelgiens Grand Prix 2018. Esteban Ocon nr 3 i kvalifikationen. Ocon med Matteo Bonciani fra FIA
Copyright Racing Point Force India


Afløseren for Grosjean, siges at være Esteban Ocon, som igen vil blive udlånt af Mercedes.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rich Energy skifter navn - Storey fyret! Red Bull sagsøger Rich Energy »