Gasly bliver (lidt endnu)

Til trods for, at det ser ud til at blive værre og værre for for den unge Pierre Gasly hos Red Bull, melder Christian Horner ud, at han ikke har til hensigt at fyre ham, men modsat, at de fortsat bakker fuldt op omkring ham.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/7 2019 klokken 10:07

"Gasly ser ud til at have behov for at lave en "Control Alt Delete" og begynde forfra," kom det ærligt fra Horner efter weekendens løb, hvor Max Verstappen indhentede Pierre Gasly med en omgang.

"Vi er ikke i tvivl om, at han er dygtig og at han kan være med til at gøre det godt for holdet, men det virker som om, at han prøver for hårdt for tiden, hvilket vi skal have gjort noget ved."

Horner bekræftede at der ikke var tekniske problemer med Gaslys racerbil, så det var ikke derfor at det gik så skidt for ham.

"Det er ikke nemt, når man sammenlignes med en kører som Max, som alt bare fungerer for lige nu," kom det forsvarende fra Horner.

Ifølge Horner, er vejen frem for Gasly, at han bliver sat ned sammen med nogle af holdets nøglepersoner, der vil være med til at analysere hans udfordringer og komme med forslag til, hvordan han finder farten igen.

"Vi tror på Gasly og har ingen planer om at erstatte ham i denne sæson," sluttede Horner.

Vintertest Barcelona Hvad skal vi gøre ved han Gasly?
Copyright Red Bull Contentpool

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gasly prøvede for hårdt Fry forlader McLaren »