Ricciardo: Tålmodighed er en dyd

Renault-køreren Daniel Ricciardo er sikker på, at resultaterne sammen med Renault nok skal komme, inden sæsonen er forbi – også selv om Renault har haft en hård start på sæsonen.

Daniel Ricciardo . Copyright Renault F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 6/6 2019 klokken 11:06

Det har været meget op ad bakke for det franske Renault-team: Motoren er den svageste i feltet, og der har været problemer med at få den til at holde. Renault har kun hentet point to gange i denne sæson.

På trods af den dårlige start på sæsonen mener Ricciardo, at resultaterne nok skal komme i denne sæson. Man skal bare være lidt tålmodig.

I et interview med den franske avis L’Equipe fortæller den australske kører i det franske team: “Hvad angår resultaterne, så er jeg selvfølgelig ikke helt tilfreds, men stemningen og energien i teamet er helt i top. Jeg skal bare lære at være lidt tålmodig.

“Formel 1 er en kompleks videnskab, som tager tid. Jeg har en kontrakt, der løber indtil 2020, og resultaterne er lidt skuffende i øjeblikket, men vi befinder os stadig i en opbygningsfase. Jeg er sikker på, at resultaterne vil begynde at komme, før sæsonen er slut. Det må du gerne skrive ned.”

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rygtebørsen om Vettel og Alonso Eksklusivt interview med Kevin Magnussen 3/3 »