Tyskerne tror ikke på Vettel

Sebastian Vettel kører sit 5. år for Ferrari, men han har endnu ikke formået at vinde verdensmesterskabet for dem. En meningsmåling foretaget i Tyskland viser, at mange tyskere måske har mistet troen på Vettel

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 13/3 2019 klokken 09:03

Kun godt en fjerdedel af tyskerne tror, at Sebastian Vettel og Ferrari kan fravriste Hamilton Formel 1-verdensmesterkskabet i år. 27 procent af dem, som analyseinstituttet YouGov har talt med, tror, at Ferrari og Vettel kan slå Lewis Hamilton og blive verdensmestre i 2019.

Til gengæld mener 37 procent ikke, at den 31-årige tysker kan vinde over den nu femdobbelte britiske verdensmester og Mercedes. 36 procent ved ikke, hvad de skal mene.

Efter en stærk optakt under testkørslerne i Barcelona er Ferrari og Vettel favoritter til Australiens grand prix, der køres i Melbourne denne weekend.

Hvis Sebastian Vettel vinder i år, ville han også have fem verdensmesterskabstitler som Hamilton. Hvis 34-årige Hamilton vinder igen i år, ville han kun være en titel fra rekorden, som Michael Schumacher stadig har med 7 verdensmesterskabstitler.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ecclestone blander sig igen! Whiting død »