Claire vil kæmpe til det sidste

Williams sluttede som bundprop efter 2018 sæsonen, en sæson der bød på mange skuffelser og meget få positive overraskelser. Det skal blive anderledes i år, fortæller Claire Williams.

Williams . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/2 2019 klokken 14:02

Der er konstant store forventninger til Williams, der er at af de ældste Formel 1 hold på gridden.

2018 var et år, som man ikke ser tilbage på med glæde, men et år der har lært holdet meget og som de selv mener, har været med til at gøre dem stærkere.

"Jeg ser min kamp, meget lig den min far havde, for at få holdet rigtigt igang, da han startede det i sin tid," udtaler Claire Williams i et interview med PlanetF1.

"Jeg ville ikke have påtaget mig jobbet, hvis ikke jeg troede på at det kunne lade sig gøre."

"Og det er ikke kun for min far jeg gerne vil løfte holdet igen, men mindst lige så meget for min afdøde mor," kom det fra den sympatiske englender.

"Vi havde en hård sæson sidste år, men vi har en fornemmelse af, at vi er på vej i den rigtige retning."

"Vi vil kæmpe om det så er til det sidste," tilføjede hun.

Williams understreger også, at hun faktisk hellere vil være i en situation, hvor der skal kæmpes og hvor hele holdet skal holde sammen, for at komme tilbage, end blot at være lidt glade som nummer 4, med et podie en gang imellem.

Med nye kørere, herunder den erfarne Kubica, på holdet i 2019, er der mulighed for at der kan blive rykket ved deres indsats, når der kommer tilbagemeldinger. Men der er ingen tvivl om, at Williams igen, vil stå overfor en hård sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Var Schumachers første mesterskab ren snyd BMF1 forklarer: Hvad er ændret på Haas-raceren til »