Intern uro hos Ferrari

Der er åben strid mellem Ferrari chef, Mauritzio Arrivabene og holdets tekniske direktør, Mattia Binotto. En strid der kan koste Ferrari dyrt i den kommende sæson, hvis ikke der snart findes en løsning.

Mattia Binotto. . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/12 2018 klokken 11:12

Vi har tidligere hørt om interne stridigheder hos McLaren, hvilket har fået det britiske hold ud i frit fald. Det samme kan ske hos Ferrari, hvis ikke de hurtigt finder frem til en løsning.

Mattia Binotto har meldt ud til Arrivabene, at han har fået nogle jobtilbud, som kan være sværre at afslå, men at han føler at han har et job, han ikke er færdig med hos Ferrari, hvorfor han ønsker at fortsætte.

Det hele begyndte, af den tidligere Ferrari Præsident, Sergio Marchionne pludselig døde i sommer, hvilket efterlod holdet med et stort hul og en manglende visionær præsident.

Uden den overordnede guidens, forsvandt holdets overhånd og Mercedes formåede at komme tilbage, stærkere end nogensinde før.

Men Binotto mener fortsat, at Ferrari kan tage det sidste skridt, men han udtaler samtidig, at han har behov for at få klarhed omkring hans egen rolle og holdets mission for 2019.

”For at vi kan sikre fremdrift, har vi behov for klarhed, beskyttelse af nogle vigtige roller og oprigtighed omkring miljøet på fabrikken,” kom det fra Binotto.

John Elkann, der er den nye Ferrai præsident, har planlagt et besøg på fabrikken, meget snart, hvor han vil forsøge at få styr på de to ledere, der lige nu ikke ligner nogle der kan finde frem til en løsning selv.

Elkann har overset organisationen, men har på nuværende tidspunkt ikke rørt noget. Men det kan der ændres på nu.

”Der er et behov for at få styrket sammenholdet og genoprettet tiltroen til holdet,” sluttede Binotto.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De bedste billeder fra 2018. Del 2/3 Sebastian Vettel mangler at betale sin regning »