Kevin: Banerekorden er ikke noget værd

Kevin beskriver selv dagens løb som en "lang dag på kontoret". Et mindre lyspunkt var dog at Haas beviste at raceren er hurtig nok til at sætte løbets hurtigste tid. Dette kan rekordholderen dog kun trække på smilebåndet af.

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Ferrari

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 16/9 2018 klokken 18:09

Begge Haas-racere sluttede udenfor pointene i et forholdsvis kedeligt løb. Trods en startplads som nummer 8, så sluttede Romain Grosjean som nummer 15 i løbet. Kevin sluttede som nummer 18.

På omgang 50 (ud af 61) var Kevin ude på helt friske Hypersoft Pirelli-dæk. Danskeren pittede på 48. omgang og satte kort efter løbets hurtigste tid med en omgangstid på 1:41.905 - som dermed også er den stående banekord!

Kevin siger selv om rekorden: "Man kan sige at et mindre højdepunkt var at få banerekorden. Den er ikke rigtigt noget værd, udover måske et smil. Lad os kommer videre, nulstille og blive klar til angreb igen i Rusland."

Løbsvinderen Lewis Hamilton havde løbets næsthurtigste omgang, kun 8 tusindedele hurtigere langsommere end Kevins tid.

Singapores Grand Prix 2018. Sebastian Vettel bliver nummer 3 i et kedeligt løbSingapores Grand Prix 2018. Sebastian Vettel bliver nummer 3 i et kedeligt løb
Copyright Ferrari


Dagens løb blev vundet af Lewis Hamilton og dermed ligner Sebastian Vettel efterhånden en mand der ikke kan vinde VM længere.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP: Løbsresumé. Hamilton vinder Singapores GP: Hot or Not »