Force India med ny aeropakke

Force India, der var tæt på konkurs over sommeren, har fået midler til at producere mange af de stumper der var på tegnebræddet. Dem har de store forventninger til.

Force India . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2018 klokken 16:09

Med en ny sund økonomi, ser Force India ud til virkelig at kunne kører med helt fremme.

En del udviklingsopgaver, lå ubrugte hen på fabrikken ved Silverstone, inden Racing Point fik opkøbt det konkurstruede hold, hen over sommeren.

Nu er der penge og nu bliver der lavet stumper.

Til den løbet i den kommende weekend, kommer de med endnu en ny aero pakke, som de forventer vil give dem så meget, at de nu kan kæmpe med om podieplaceringer.

"Vi har mere performance med til bilen i denne weekend, med en opdaterede aero pakke," kom det fra Otmar Szafnauer.

"Det er aldrig nemt at introducere og forstå nye stumper, under en fredagstræning, men vi håber på, at de nye stumper kan låse op for den sidste del af vores performance," tilføjede han.

"Det er dog ikke kun i Singapore, at vi håber på at kunne tage dette store skridt frem, men for resten af sæsonen," sluttede Szafnauer optimistisk.

Til trods for, at Force India fik frataget alle deres point, da de fik nye ejere, er deres mål fortsat at slutte VM på en samlede 4. plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vi skal i Q3 resten af sæsonen Toro Rosso kigger på Schumacher »