McLaren har to ledige sæder

McLarens øverste chef for motorsports-afdelingen, amerikaneren Zak Brown, udtaler at de ikke har indgået aftaler med nogen af deres kørere, så de har faktisk to ledige sæder, som det ser ud nu.

Zak Brown . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/8 2018 klokken 10:08

”Vi har langtidskontrakter med begge vores kørere, men begge deres kontrakter er udformet på en måde, så de reelt er frie efter denne sæson,” udtaler Zak Brown.

Zak Brown understreger dog, at det ikke er det samme som, at de to kørere der er på holdet nu, ikke vil fortsætte.

”De gør begge et godt stykke arbejde, selvom det har været mere udfordrende i år, end vi havde forventet,” kom det yderligere fra ham.

”Vandoorne har især kæmpet meget med det materiel vi har stillet til rådighed for ham, hvilket vi ikke vil give ham skylden for,” sluttede han.

De fleste i Formel 1 paddocken, er dog meget overbeviste om, at Vandoorne ikke får en sæson mere i Formel 1, med mindre han gevaldigt løfter sin indsats, så han i det mindste kommer tæt på Alonso.

Alonso fortsætter med at have en drøm om at vinde ”The Tripple”, hvilket betyder, at han igen vil satse på at stille til start i Indy 500, men om han vil satse det hele og kvitte Formel 1, er der kun gisninger om.

En meget mulig konstellation for McLaren i 2019 kunne være Carlos Sainz Jr. i den ene, som den erfarne, mens Lando Norris sikre sig det andet sæde, skulle det lykkes for ham at vinde Formel 2 i år.
Lykkes det ikke for Norris at vinde, kunne Latifi gå hen og sikre sig sædet, efter hans far tidligere i år, købte 10 % af holdet.

Zak Brown understreger dog, at de ikke vil have to rookies på holdet, da han er meget opmærksom på, at de har udfordringer med deres bil, som kræver en kører med erfaring, hvis det skal blive løst.

Nicholas Latifi testkører for Force IndiaNicholas Latifi testkører for Force India
Copyright Force Inda

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Endnu en McLaren chef forlader holdet Force India reddet »