Alonso slutter som nummer 38

McLarens absolutte stjerne, Fernando Alonso, kørte i weekenden sit første 24 timers løb, da han stillede til start i Daytona 24 løbet. Men han var på intet tidspunkt i nærheden af en sejer.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/1 2018 klokken 14:01

Det blev kun til en placering som nummer 38 for Fernando Alonso, da han i weekenden forsøgte sig, for første gang, med et 24 timers løb.

Men selvom Alonso utvivlsomt havde sat næsen op efter en markant bedre placering, nægtede han at han havde spildt sin tid.

"Det var rigtig god forberedelse til den kommende Formel 1 sæson, og det hjælper mig også at have kørt dette løb, hvis jeg en dag skulle stille op i Le Mans 24 timers løbet," kom det fra spanieren efter løbet.

Han kunne dog konstatere, at det var meget anderledes at kører på denne måde, da der pludselig kan opstå fejl vi ellers ikke ser i Formel 1.

Undervejs havde Alonso to bremsesvigt og nogle andre tekniske udfordringer, der ifølge ham selv, var den direkte grund til, at de ikke sluttede på podiet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Launch-datoer Ny frisk Kimi »