Officielt: Bottas forlænger med Mercedes

I Monza mere end antyede Toto Wolff at Mercedes ville forlænge deres kontrakt med Valteri Bottas. Nu er det officielt bekræftet.

This guy . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2017 klokken 14:09

Toto Wolff sagde på Monza, at det var en "no brainer" at holde fast i Valteri Bottas.

Det har Mercedes så netop bekræftet, ved at bekræfte at de har indgået en 1-årig aftale med Bottas.

"Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi har indgået en ny aftale med Vlateri Bottas for endnu et år," kom det fra Niki Lauda i pressemeddelelsen fra Mercedes.

"Valteri fik chancen for at komme op til Mercedes i 11 time, sidste år. En svær opgave som han har formået at udføre til perfektion."

"Der har været op og ned ture, heldigvis flest op ture, så det er kun naturligt for os at forlænge med ham," kom det uddybende fra Lauda.

Lauda understreger også, at det gode samarbejde mellem Hamilton og Bottas, har været kraftigt medvirkende til deres beslutning om at forlænge med den hurtige finne.

Mercedes har kontrakt med Lewis Hamilton for endnu et år, hvilket betyder at de to nuværende kørere begge er uden kontrakt efter næste sæson.

Mens det er åbenlyst at Mercedes ønsker at fortsætte med Hamilton, siges det at de er i tæt dialog med de to Red Bull kørere Daniel Ricciardo og Max Verstappen, omkring et sæde til dem, efter 2018 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo: Giv mig en mesterskabsbil i 2018, eller Red Bull Porsche »