Storrokade tættere på en realitet

I weekenden fremkom der stærke rygter om, at Carlos Seinz Jr. angiveligt skulle skifte til Renault, som en del af det store Honda spil. Et skifte der angiveligt vil ske allerede i Malaysia.

Barcelona test 12. maj 2015 . Copyright Getty Images/Scuderia Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/9 2017 klokken 10:09

Domino effekten vil få stor indflydelse i Hondas skifte, fra McLaren til Toro Rosso.

Først og fremmest, vil McLaren af med de ustabile Honda motorer. Derfor skifter de til Renault, da de er den eneste motorproducent, der på nuværende tidspunkt er i Formel 1, som ønsker at levere motorer til dem.

Men Renault vil ikke leverer til flere hold og FIA forlanger at Honda bliver i sporten, hvorfor Toro Rosso så er kommet i spil, da de kører med Renault motorer.

Men for at Renault vil gå med til at slippe Renault leverancen til Toro Rosso, vil de have Carlos Seinz over på deres hold, som erstatning for den lidet succesfulde Jolyon Palmer.

Palmer ryger dog ikke over til Red Bulls junior hold, det gør Gasly derimod.

Pierre Gasly, der lige nu kørere i Super Formula serien i Japan, med stor succes, vandt sidste år GP2 mesterskabet og forventede at dette ville give ham det ene sæde hos Toro Rosso.

Men Toro Rosso valgte at beholde begge deres kørere, til manges store overraskelse, hvilket efterlod franskmanden uden et Formel 1 sæde.

Men nu melder Pierre Gasly selv ud, at han er klar til at kører for Toro Rosso i Malaysia, skulle Seinz skiftet til Renault blive til noget.

"Jeg har også hørt rygtet og jeg er overbevist om, at de sidste detaljer er ved at blive udarbejdet nu," kom det fra Gasly.

"Det er min drøm at komme i Formel 1 og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at det kommer til at gå i opfyldelse."

"Jeg tror der vil komme nogle rotationer indenfor de næste par dage og der vil komme nogle nyheder ud."

"Jeg vil virkelig gerne kører for Toro Rosso, allerede i Malaysia," sluttede en meget optimistisk Pierre Gasly, der måske siger lige lovligt meget til pressen på dette tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Den næste dansker i F1 Jobsøgning: Sauber på jagt efter 100 nye folk »