Perez satser på point trods problemer

Sergio Perez er optimistisk omkring sin Force India racer efter fredagens to træninger, selvom at der stadig vil være arbejde at gøre lørdag før kvalifikationen.

Perez's garage . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/9 2017 klokken 18:09

Det var en smilende Perez, som BMF1 mødte sammen med andre journalister bagved Force Indias ene lastbil i en solbeskinnet paddock denne fredag aften.

Efter en solid første træning for både Perez og Ocon, der sluttede hhv. nummer syv og otte, så var det ikke så ligetil for Perez i anden træning, hvor det kun rakte til en 14. plads for mexicaneren, mens Ocon fik klemt sin lyserøde firhjulede ind på en niendeplads.

"Første træning var god og solid. Vi fik nogle gode omgange og lærte meget om bilen, men efterhånden som banen blev bedre op af dagen og temperaturen steg, så begyndte der at komme nogle problemer."

Problemer var ifølge Perez centreret omkring balancen af bilen, som også vil være hans hovedfokus for den tredje træning i morgen forud for kvalifikationen.

"Baseret på de to træninger, så skal vi helt klart arbejde med balancen. Det er nødvendigt, når vi både har hurtige og langsomme sving på en bane med høj hastighed, så det vil være vores primære fokus for morgendagens træning, så vi forhåbentlig kan score point på søndag", slutter Perez.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: Jeg gav ikke op! Straf til begge Red Bulls, Sainz og Alonso »