Felipe Massa syg - Erstattes af Paul di Resta (Opdateret!)

Efter fredagens 2. frie træning meldte Williams ud at Felipe Massa havde det dårligt. Under 3. frie træning måtte han stoppe efter 12 omgange og nu står reservekøreren, Paul Di Resta, klar.

Williams er klar til Paul di Resta . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 29/7 2017 klokken 12:07

Opdateret
Williams har nu bekræftet at Felipe Massa har fået en virus og er for syg til at køre løbet. Derfor erstattes han af Paul di Resta som tidligere har kørt for Force India i 2013.

Der er endnu ikke kommet nogen melding fra Williams, men der spekuleres i at Williams allerede har gjort raceren klar til Paul Di Resta og dermed er klar til at erstatte den meget populære Felipe Massa, hvis han ikke bliver rask nok til at køre kvalifikation.
Under lørdagens 3. frie træning var Williams tilsyneladende ved at skifte pedaler i Felipe Massas racer, hvilket kunne indikere at raceren er gjort klar til at Di Resta skal overtage når der køres kvalifikation kl 14 i eftermiddag.

Paul di Resta.
Copyright Williams F1


Di Resta vil dog være meget dårligt forberedt til at køre løb, da han ikke har kørt i nogle af de frie træninger. Hvis han ikke kan sætte en tid i Q1 som er indenfor 107% af den hurtigste tid, så må Williams søge dispensation for at han må køre løbet.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: 3. frie træning - Ferrari dominerer Ungarns GP: Kvalifikationen LIVE »