Kevins bedste oplevelse

Kevin Magnussen udtalte efter dagens træninger, at det er det fedeste han nogensinde har oplevet i en racerbil. De brede dæk gør det helt utroligt at bryde med de nye monstre i Monacos snævre gader

Kevin Magnussen . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2017 klokken 19:05

"Det er det fedeste jeg har oplevet i en racer," udtalte Kevin Magnussen til BMF1, i et interview udenfor HAAS' motorhome.

"De nye racere står så fantastisk fast, at det føles helt vildt".

"Samtidig er bilerne blevet stærkere i deres konstruktion, så man kan få lov til at "wrestle" dem rund på banen," tilføjede Kevin, der samtidig indrømmede, at han faktisk var ude og ramme barrieren flere gange.

"Fordi der er så meget mere belastning på bilerne på alle baner, har ingenørne været nødt til at lave, bl.a. hjulophæng stærkere, det er derfor de ikke kollapser som tidligere, hvis man snitter vægen", kom det uddybende fra danskeren, der i anden træning var hurtigere end Hamilton, men mere vigtigt end Grosjean i den anden HAAS racer.

Kevin blev også spurgt ind til, hvor vildt det var at være to sekunder hurtigere i svingene, sammenlignet med sidste år, hvilket han svarede til, at det ikke var 2 sekunder i svingene.

"Det er meget mere end to sekunder vi er hurtigere i svingene", kom det forklarende fra Kevin. "Husk på, at topfarten er noget lavere end sidste år, så vi taber en del på langsiden."

Kevin Magnussen har dog en tro på, at HAAS har givet ham en god bil til dette løb og han satser og tror på, at han vil komme med i top 10 til kvalifikationen om to dage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Strategi er udfordrende Opgradering viser gode tegn, men resultaterne mang »