Grosjean tilfreds med bremseopgradering

Romain Grosjean udtaler at de opdaterede Brembo bremser han brugte under Bahrains Grand Prix var en klar forbedring.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Haas F1 . Copyright Haas F1

Af: Lasse Andkjær Nielsen (lan@bmf1.dk) d. 18/4 2017 klokken 13:04

HAAS har længe haft problemer med deres bremser og har derfor arbejdet i flere måneder med Brembo på at finde en løsning.

Men HAAS har også planlagt at teste andre bremser fra Carbone Industrie i Bahrain testdagene, der starter i dag tirsdag.

Efter at have kørt med de nye Brembo bremser under Bahrains Grand Prix, erklærede Grosjean sig tilfreds, men fremhævede, at det havde taget lang tid: "Vi havde en opdatering fra Brembo, og bremserne fungerede meget bedre end før," udtaler Grosjean, der scorede sine første fire point i 2017 sæsonen i Bahrain.

"Det var helt klart et stort skridt fremad. Men det tog ret lang tid at få opdateringen. Vi kommer til at prøve noget andet og se hvordan det går."

Grosjean, der har særlig fokus på bremserne, udtalte, at opdateringen var "en helt anden historie" med en klar forbedring af "holdbarheden" der tillod ham at angribe svingene mere.

Grosjean har tidligere udtalt, at den eneste løsning for HAAS’ fortsatte bremseproblemer var at skifte leverandør så hurtigt som muligt. Derfor er han stadig spændt på at teste bremserne fra Carbone Industrie.

Bahrains Grand Prix 2017. Romain Grosjean i pit under løbet
Copyright Haas F1


HAAS brugte bremserne fra Carbone Industrie under sidste års Brasilianske Grand Prix, hvor Grosjean efterfølgende roste dem.

"Jeg ser frem til at prøve bremserne fra Carbone Industrie, fordi sidste år ændredes slutningen af nedbremsningen en del og følelsen af at gå ind i svingene”.

"Vi må se om vi oplever yderligere forbedringer. Den nye opdatering fungerede ret godt, men som sagt, ser jeg frem til at teste de andre bremser”.

"Der er en hel del på menuen for at se hvor vi kan forbedre bilen."

Danske Kevin Magnussen har tilsyneladende ikke haft problemer med Brembo bremserne…

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 test i Bahrain Verstappen undskylder brasilianer-kommentar »