Kevin: Bilen er hvor den skal være!

Kevin Magnussen afsluttede en svær weekend med at udgå fra Australiens Grand Prix med en fejl på hjulophænget. Men bagefter løbet var der optimisme at spore fra danskeren.

Kevin Magnussen. . Copyright Renault Sport

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 26/3 2017 klokken 14:03

Allerede på første omgang gik det galt for Kevin Magnussen. Han skred ud i sving 3 på Melbourne banen, netop som svenske Marcus Ericsson havde fundet vej ind på ydersiden af Haas-raceren.

Kevin slap for straf så løbets stewarts var enige i at det var et almindeligt "racing incident" men dagen var ødelagt, både for Kevin Magnussen og Marcus Ericsson.

"Jeg havde et sammenstød i sving 3. Jeg havde Ericsson på ydersiden og understyrede ind i siden på ham, hvilket var uheldigt. Jeg mistede min frontvinge og beskadigede bilen en lille smule.", lød det bagefter fra Kevin.

Australiens Grand Prix 2017 - Haas billeder fra løbet. Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Efter episoden var det tydeligt at en top-10 placering var udenfor rækkevidde, så teamet besluttede at droppe løbsstrategien og i stedet benytte muligheden for at lære mere om bilen. "Vi skiftede frontvingen og så kørte jeg en lang test session for at mærke bilen og lære en smule mere om den, hvilket var godt. Den følges godt og bilen er hurtig."

Konklusionen på de ekstra test-kilometer var meget positiv: "Det er det virkeligt positive fra denne weekend. Bilen er der. Vi skal bare have den til at fuldføre og score point", sluttede Kevin.

Australiens Grand Prix 2017 - Haas billeder fra løbet. Romain Grosejan
Copyright Haas F1


Kevins holdkammerat, Romain Grosejan viste bilens potentiale, ved at kvalificere sig som 6. hurtigste. Selvom Grosjean udgik, så lå han i pointene hele løbet, og kun et motorproblem forhindrede ham i at få point i dag.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tysk-Italiensk medley Australiens GP: Weekenden i billeder »