• Forside

Red Bull åbner for fabriksrundvisninger

Red Bull er et af de mest succesfulde hold i Formel 1 i nyere tid, og de er kommet langt siden de overtog Jaguars F1 team i 2005. Nu inviterer de alle på besøg efter først-til-mølle princippet - se her hvordan du får adgang.

Red Bull fabrikkens Hall of Fame . Copyright Red Bull Media

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 27/1 2017 klokken 08:01

I år har Red Bull udvidet deres fabrik med en Hall of Fame udstilling hvor man kan se nogle af de racere som Red Bull har kørt med rundt omkring i verden. Udstillingen er åben for offentligheden og når man booker via Red Bulls hospitality-afdeling, så får man også en eksklusiv rundvisning på fabrikken. Under denne rundvisning får man ting at se som er top-hemmelige og af samme årsag vil fotografering være forbudt undervejs.

I Hall of Fame udstillingen, er der heldigvis igen fri adgang til at tage billeder. Hér kan man se nogle af Sebastian Vettels VM-racere samt en kæmpe udstilling af alle Red Bulls vinderpokaler.

Sebastian Vettel takker af hos Red Bull Racing
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Første rundvisning i år ligger mandag den 3. april.
Red Bull tager 250 pund for turen og der bliver nok rift om de eksklusive billetter.

Fly til England (Stansted) koster under 300kr (returbillet) med Ryan air og dérfra kan man tage til Milton Keynes Central station (via West Coast Main Line) så hele turen kan gøres for under 3500kr, hvis man flyver hjem samme dag.


Se detaljer om hvordan du reserverer en plads: http://www.redbullracing.com/en_INT/article/factory-tours

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.