Det hurtige skifte

I sidste weekend blev der kørt Formel 1 i USA, i den kommende gælder det Mexico. Red Bull er et af de hold, der benytter det hurtige skifte, til at få det optimale ud af deres marketingsapparat, ved at smide Daniel Riccarido ud i nye situationer, konstant.

Mexico . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2016 klokken 16:10

I sidste uge, var Ricciardo ude og prøve livet som cowboy, men den lille cowboyhat var lige lille nok til at den kække australier, hvilket har fået ham til at påføre sig den store mexicanske sombrero for at påtage sig rollen som Speedy Gonzalez.
Cowboy Ricciardo
Copyright Red Bull

Ricciardo som Mexicaner
Copyright Red Bull


En anden, der måske var lige speedy nok i USA og som virkelig skal ud og bevise sig fra en mere moden side, er Max Verstappen, der gav sit pit-crew noget af en forskrækkelse, da han pludselig valgte at køre i pit efter friske dæk, uden det var aftalt med holdet.

Det er så ikke det eneste der kan forskrække folk i Mexico.
Sidste år, var det de dødes dag, da Formel 1 feltet kom til Mexico. Noget der kan forskrække de fleste, når alle går rundt og er klædt ud som levende døde.
I år falder denne dag dog først efter løbet, så når kørerne skal ud i lufthavnen for at komme hjem, vil de blive omgivet af døde. Hvilket jo ikke vil være så slemt!

Sidst men ikke mindst, så kan Nico Rosberg sikre sig verdensmesterskabet allerede på søndag, hvilket han næppe gør, men det er i spil.
Hvis Nico fortsætter med at ligge sig på hjul af Lewis, vil han også blive verdensmester, bare ikke før det sidste løb i Abu Dhabi.

Vi er klar til endnu en fantastisk weekend med Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Malaysias GP på vej ud af kalenderen? Max skal begynde at lytte »