Kevin giver Renault mere tid

Danske Kevin Magnussen har valgt at give Renault mere tid til at vælge om de vil beholde ham eller ej. Så er spørgsmålet bare om det er et klogt træk af danskeren.

Kevin Magnussen . Copyright Allan Haslund

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/10 2016 klokken 10:10

Et af de helt store samtaleemner i Formel 1-Danmark i disse tider er, om Kevin Magnussen får lov til at blive hos Renault. Franskmændene har flere gange meldt ud, at nu tager de en beslutning, men så har de alligevel valgt at udskyde beslutningen, hvilket har været til stor frustration for danskeren. Frustrationerne har dog ikke været så store, at Kevin Magnussen har opgivet Renault og forsøgt at søge andre veje. Nu har han forlænget en del af sin kontrakt.

Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


I Kevins oprindelige kontrakt stod der efter sigende, at han måtte begynde at tale med andre teams fra den 1. oktober. Nu er den aftale angiveligt blevet forlænget, så Renault på den måde har fået noget mere tid til at finde ud af, om de vil beholde ham. Han forstår dog stadigvæk ikke at det skal tage så lang tid at tage en beslutning.

"Jeg forstår det ikke. Jeg synes, at det må være let at tage en beslutning. Det er frustrerende ikke at vide, hvad man skal lave næste år, så jeg vil gerne vide det hurtigst muligt," udtalte Kevin Magnussen til Autosport inden weekendens løb.

Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


Oven på nyheden om forlængelsen af den periode, hvor han ikke må forhandle med andre teams, har Kmag så fortalt, at det er for at være loyal overfor teamet, fordi de gav ham muligheden for at komme tilbage i Formel 1. Det er også en smuk tanke at være loyal overfor sit team. Det burde flere atleter generelt være. Spørgsmålet er dog om det er klogt af Kevin, eller om han kan risikere at komme til at stå i den samme situation, som han var i tilbage i 2014, da McLaren valgte at smide ham på porten.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: Dagen derpå Malaysias GP: Weekenden i billeder »