Ingen sabotage

Mercedes afviser, at Hamilton beskylder dem for at have saboteret hans løb, efter han skrev ud på Twitter, at der var nogen højere oppe, der ikke mente at han skulle vinde.

Bahrains GP 2015 . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2016 klokken 10:10

Hamilton var dybt frustreret efter at måtte udgå med en defekt motor under Malaysias Grand Prix, fra front.

Han lå til at vinde løbet i overlegen stil, men så ville materiellet ikke mere, hvilket sendte ham ud af løbet med røg og flammer.

Efter denne hændelse, sendte Hamilton et Tweet ud, hvor han skrev at det virkede som om, at der var nogen højere oppe, der ikke mente at han skulle vinde.

Det fik nogle medier til at skrive, at Hamilton troede at Mercedes havde forhindret ham i at vinde, men Niki Lauda har nu været ude og forklare tingene på Hamiltons vegne.

”Det Lewis sagde med sit Tweet, var ikke at det var Mercedes der ikke mente at han skulle vinde, men at det var noget der var højere oppe, altså meget højere oppe," kom det fra Lauda, med en henvisning til at Lewis mente at det var guderne der spillede ham et pus.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Haas Kevin træt af sandwichfyld »