Vasseur ser tilbage på en lang og hård sæson

Forud for Malaysias GP kaster Renault bossen Frederic Vassuer et blik tilbage over sæsonen indtil videre og erkender, at selvom at holdet har scoret point i to løb, så er de stadig ikke helt dér, hvor de ønsker at være.

FRenault arbejder . Copyright Allan Haslund

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/9 2016 klokken 20:09

Efter Renault's indtræden i Formel 1, der overtog resterne af det hedengangne Lotus team, blev det spået at holdet ville være konkurrencedygtige, men det er med kun syv point på kontoen ikke gået helt den vej, som Frederic Vasseur havde håbet på.

Franskmanden insisterer dog på, at deres motivation forbliver intakt, til trods for de manglende point, hvoraf de alle syv er scoret af vores danske islæt i form af Kevin Magnussen.

"Det har været en lang og hård sæson, hvor vi lige er påbegyndt en helt ny rejse, så de gode resultater er selvfølgelig mere end velkomne. Naturligvis er motivationen altid tilstede, men belønningen er naturligvis større, når udfaldet af weekenderne er positive", udtaler Vasseur til F1i.

Kigger Renault fremad mod den resterende del af sæsonen, så ønsker Vasseur naturligvis en bred udvikling på alle områder i garagen, men med særligt fokus på sæsonen i 2017.

"Vi skal naturligvis forsætte med at arbejde på bilen, som vi gør i øjeblikket, men vi skal dog have særligt fokus på de områder af bilen og vores holds performance, som er relevante for næste sæson. Vi skal eksempelvis arbejde på at blive markant bedre til at forstå, hvordan bilen påvirker dækforbruget, og så skal vi også arbejde på bilens pålidelighed."

"Det, som vi kan se gennem en F1 weekend er kun toppen af isbjerget. Der foregår så meget mere bagved selve scenen i forhold til infrastruktur, forbedringer og udvidelser. Det er et langsynet projekt, og vi er nødsaget til at gå nøje igennem hver eneste planlægningsfase for at høste frugterne senere hen, for det man ser i weekenderne er kun et aspekt af F1, og vi er glade over den fremgang, som der foregår på alle de andre områder."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber går efter pengestærke kørere Så er 2017 kalenderen her »