VIDEO: Esteban Ocon vil have point i år

Det var en selvsikker Esteban Ocon som for første gang deltog i torsdagens pressekonference inden Belgiens Grand Prix.

Esteban Ocon . Copyright Manor Racing

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 26/8 2016 klokken 22:08

Esteban Ocon er normalt reservekører for Renault teamet, men efter at Rio Haryanto har mistet sit sæde på grund af manglende sponsorpenge, så har Esteban Ocon fået sit livs chance. Hans mål er allerede klart: Han vil have point i år. Manor Racing har indtil nu fået ét point, og det er leveret af Pascal Wehrlein i Østrigs Grand Prix.

Om målet for løbet og resten af sæsonen, siger Ocon: "Det vil være godt at score nogle point. Det er målet. Jeg skal også lære teamet og deres arbejdsgange at kende. Jeg skal også se hvordan Pascal [Werhlein] arbejder, og sammen få mig op på samme niveau ved at lære fra ham. Han er en dygtig kører og han har været hurtig i hele sæsonen så jeg skal lære fra ham og få den nødvendige fart til kvalifikationen."

Esteban Ocon
Copyright Manor Racing


I nedestående video fortæller Ocon om at hans unge alder ikke er nogen hindring. Han henviser til Max Verstappen (som sidder på rækken foran, red.) og påpeger at man skal levere varen, når man har fået chancen.




Esteban Ocon satte i øvrigt 16. og 21. hurtigste tid i hhv. 1. og 2. frie træning.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: 2. frie træning. Verstappen hurtigst Lewis tager endnu en straf »