Kevin får den stærke Renault motor

Renault har bekræftet, at det er Kevin Magnussens racer nummer 20, der bliver udstyret med Renaults stærkt opgraderede motor.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2016 klokken 13:05

Palmer vil have en undskyldning for ikke at kunne følge med Kevin i den kommende weekend, når Formel 1 feltet drøner rundt på den snævre bybane i Monaco.

Det er nu officielt meldt ud af Renault, at det er Kevin Magnussen, der vil få den ene nye motor, som teamet har med til weekenden.

Renault har to motorer med, som har nye specifikationer som tilfører raceren en væsentlig ekstra portion kræfter. Den ene bruges af Renaults eget hold og er således tildelt Kevin Magnussen, mens Red Bull-holdet, der får den anden motor, endnu ikke har meldt noget officielt ud om hvem af deres to kørere, det er der får den.

Normalt tildeles de nye opdateringer til den af kørerne, der ligger højest i kampen om årets mesterskab, hvilket hos Red Bull er Daniel Ricciardo, men Max Verstappens sejr i Spanien for to uger siden kan være årsagen til at de ikke har meldt noget ud endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes ”slår hårdt tilbage” Williams vil selv bestemme »