Sonoma ville være at fortrække

Romain Grosjean skal muligvis ud at køre noget NASCAR senere på sæsonen og hvis han selv må vælge bliver det på Sonoma banen.

Haas F1 kørerannoncering . Copyright Twitter

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/5 2016 klokken 15:05

For noget tid siden skrev vi her på siden, at Haas F1 Team arbejder hårdt på at få Romain Grosjean ud at køre noget NASCAR som er en af de andre serier Haas deltager i. Fra teamets side ser man på to datoer og det er henholdsvis løbet den 26 juni på Sonoma banen og løbet den 7 august på Watkins Glen. Står det til franskmanden selv er der dog ingen tvivl om, hvornår han skal køre NASCAR.

Ældre billede med Alan Jones, Williams FW07 på Watkins Glen, USA 1980
Copyright Ikke sat!


Grosjean mener nemlig at løbet på Sonoma ville passe bedst til ham, selvom det ligger i den relativt korte pause der er mellem det europæiske grand prix i Baku og det østrigske grand prix.

"Ind til videre har jeg ikke talt med min kone om det, men NASCAR er helt sikkert noget jeg har lyst til at prøve og det har været planen fra dag et hos Haas. Dog er det ikke nemt at finde hul til det med 21 løb i en Formel 1-sæson, men vi forsøger at få det til at gå op. Det er klart at jeg ikke skal ud på en oval bane, så løbene på Sonoma og Watkins Glen er de bedste muligheder. Af de to vil jeg mene Sonoma er den bedste, den ligger bedst til mig og ligger på det bedste tidspunkt," siger Grosjean.

Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Løbet på den gamle Formel 1-bane Watkins Glen ligger midt i den officielle Formel 1-pause, så der ville Grosjeans NASCAR eventyr koste vigtig tid sammen med familien. Derfor mener han at Sonoma løbet er bedre da det ikke ligger i en ferie periode.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marchionne: Forvent vi vinder fra nu af Visir-forbud på vej »