Symonds hylder nyt team

Først var han imod dem, men nu hylder Pat Symonds de nye drenge fra Haas F1.

Pat Symonds . Copyright Formula1.com

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/4 2016 klokken 17:04

Pat Symonds fra Williams har et lidt todelt forhold til de nye drenge fra Haas F1 Team. Symonds mener nemlig, at den måde som Haas er kommet ind i Formel 1 på er skadelig for andre privat teams i Formel 1, fordi de har købt en masse ting hos Ferrari og generelt har et godt samarbejde med det italienske team.

Pat Symonds
Copyright Formula1.com


Dog vil Symonds gerne hylde det nye team for deres gode start på livet i Formel 1 og de fantastiske resultater, som de har leveret.

"Jeg synes det er fantastisk. De fleste ved nok, at jeg ikke er meget for den måde som Haas har grebet tingene an på, men deres gode resultater har overrasket mig og jeg beundrer dem for det de har gjort. De har ikke blot formået at bygge en god bil, de har også formået at køre godt og leve gode strategier," lyder det fra Symonds.

Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Haas har selv bygget deres chassis, fordi det er et krav til alle Formel 1-teams gøre. Men alt det de har måtte købe derudover, er hentet hos Ferrari. Det mener Symonds giver en uretfærdig fordel, hvilket er grunden til han ikke bryder sig om den måde Haas har grebet deres ankomst til Formel 1 an på.

Man kan også se det Haas har gjort som en god ting, fordi de har vist, at man kan komme relativt nemt ind i Formel 1, så der er delte meninger omkring det.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nu begynder Renault at levere Vi står ikke i vejen for Grosjean »