Stadig et sexet produkt

Formel 1 har været udsat for meget kritik det sidste stykke tid, men Nico Hulkenberg mener stadigvæk Formel 1 er et sexet produkt.

Nico Hulkenberg . Copyright Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/4 2016 klokken 16:04

På banen er Formel 1-sæsonen 2016 startet rigtig godt med nogle spændende løb, det samme kan man dog ikke sige om Formel 1-sæsonens start uden for banen. Uden for banen har der nemlig været en del ballade omkring det som nogle vil kalde tåbelige beslutninger, som måske har skadet offentlighedens syn på sporten.

Nico Hulkenberg
Copyright Force India


Det fik kørernes organisation GPDA til at udsende et åbent brev for nogle uger siden, et brev hvor kørerne kom med deres syn på en sport som de er bange for snart er ødelagt. Det er dog ikke alle kørerne som ser så negativt på fremtiden, Nico Hulkenberg mener nemlig at Formel 1 stadigvæk er et sexet produkt.

"Folk har det med kun at se det negative ved sporten, men sagen er den at vi stadigvæk har et sexet produkt. Alle kan jo se at racene er spændende. Det er da klart der er altid ting som der kan forbedres, jeg savner eksempelvis lyden fra V8 og V10 motorerne. Det er ting jeg savner, men jeg syntes altså stadigvæk at Formel 1 er et sexet produkt," lyder det fra sidste års Le Mans vinder Nico Hulkenberg.

Nico Hulkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Nico Hulkenberg udtaler samtidig at man selvfølgelig har lov til at forholde sig kritisk overfor nogle ting, men man skal også huske at fokusere på de positive ting så man ikke kun ser Formel 1 fra sin negative side.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 har lært af fiasko Ekstreme dækstrategier i vente »