Bahrains GP: Vejrudsigten

Sol, sommer, skyer og lune temperaturer er, hvad der venter Formel 1-feltet, når de kommer til Bahrain.

Bahrains GP 2015 . Copyright Lotus F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/3 2016 klokken 22:03

Om en uge ved denne tid ved vi, hvem der har vundet sæsonens andet Formel 1-Grand Prix, som køres i Bahrain. Inden vi når så langt skal feltet dog lige igennem tre hårde dage, og her har I vejrudsigten for de tre dage.

Fredag under de to første frie træninger skulle vejret blive pletvis overskyet, men med temperaturer oppe omkring de 24 grader. Fredag er og så den dag på hele weekenden, hvor risikoen for regn er størst. Risikoen for regn er nemlig på hele 10% (sarkasme kan forekomme), så det er nok tvivlsomt om der kommer noget vand.

Lørdag minder rigtig meget om det vejr der skulle ramme Bahrain fredage, det skulle nemlig endnu en gang blive pletvis skyet og 24 grader varmt. Risikoen for regn er dog helt nede på 0%, så der er en lille smule forskel på prognoserne.

Søndag er det løbsdag og her skulle solen skinne fra en skyfri himmel. Temperaturen skulle og så være en smule højere, den skulle nemlig være oppe omkring de 26 grader. Så er spørgsmålet om de temperaturer er høje nok til at kunne få indflydelse på løbet. Specielt Ferrari har det jo med at være meget hurtige jo varmere det er, men spørgsmålet er om 26 grader er varmt nok til dem.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Vejrudsigten Kinas GP: Vejrudsigten »