Rosberg tager skylden for crash

Fredagens anden træning sluttede ikke helt optimalt for Nico Rosberg, idet tyskeren skadede sin Mercedes W07-racer efter en nærkontakt med dækbarrieren. Rosberg tager selv skylden.

Nico Rosberg . Copyright Allan Haslund

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 18/3 2016 klokken 10:03

De regnvåde omstændigheder har ikke givet Formel 1-teamene den mest optimale optakt til weekendens grand prix i Melbourne, Australien. Og slet ikke for Nico Rosberg, som mistede kontrollen med sin Mercedes W07 i sving 7, hvor forvingen blev smadret.

Efter afkørslen under fredagens 2. træning forsøgte Rosberg at få bilen tilbage ved egen kraft, men FIA-officials gav ham besked på at efterlade bilen og stoppe sin træning.

”Det var ikke den bedste start på weekenden for mig,” indrømmede Rosberg.

Nico Rosberg.
Copyright Mercedes AMG


”Det var meget vådt derude, hvilket gjorde det ret tricky. Det er en skam, at vi mistede bilen i P2. Jeg gav en lille smule for meget gas i sving 7, spandt rundt og ramte derefter væggen.”

”Min frontvinge var ret beskadiget, så desværre giver det drengene ekstra arbejde i aften,” lød det ærgerligt fra Rosberg.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: 2. frie træning Hamilton hurtigst Magnussen med blandede følelser »