Vandoorne i F1 i 2017? Næppe!

2016-sæsonen er end ikke startet endnu, men Ron Dennis er nu allerede ude for at fortælle Stoffel Vandoorne, at han ikke skal føle sig sikker på et Formel 1-sæde i 2017!

GP2 Bahrain GP 2015 . Copyright GP2 Media Series

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2016 klokken 15:03

"Vi er meget tilfreds med de kørere vi har nu, og Alonso har ved flere lejligheder meldt ud, at han har tænkt sig at overholde sin kontrakt med holdet," udtalte Ron Dennis i et interview op til åbningsløbet i Australien i den kommende weekend.

"Fernando har en treårig kontrakt med os, og Jenson har også allerede nu understreget, at han vil være glad for at blive hos os mindst én sæson mere", tilføjede han.

Stoffel Vandoorne forlod GP2-serien sidste år som følge af reglen om, at en vinder af serien ikke kan stille op igen, hvorfor McLaren har hjulpet ham over i den japanske Super Formula-serie, samtidig med at de har tildelt ham testrollen for Formel 1-holdet.

Men Ron Dennis afviser altså allerede nu, at Stoffel Vandoorne kan være sikker på at få et Formel 1 grand prix-sæde i 2017.

Vandoorne er et år ældre end Kevin Magnussen, hvilket allerede nu betyder, at han er 3 år senere inde i Formel 1, som minimum, hvilket ikke er lovende for en fremtidig karriere i Formel 1 for belgieren, der kan blive næste offer for McLarens fejlagtige juniorprogram.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull er endelig positive De nye dækregler forklaret (video) »