Kevin er klar

Efter et år på bænken, er Kevin Magnussen nu klar som grappa, til igen at køre et Formel 1-løb. Målet er at sikre sig selv og Renault en pointgivende placering i første løb.

Kevin i focus . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2016 klokken 08:03

Kevin Magnussen kommer til Renault med en god portion erfaring i at gebærde sig i Formel 1, samtidig med at han har en stor sult efter at vise, især McLaren, at det var forkert at han ikke var aktiv Formel 1 kører i 2015.

"Jeg føler mig klar til Melbourne," kom det fra ham i et interview med FIAs egne journalister.

"Vi har haft nogle gode testdage, med en masse omgange, faktisk mere end 100 hver dag og over 500 over fire dage".

Kevin Magnussen skarpere en nogensinde
Copyright RenaultF1


"At få en masse kilometer i bilen, er meget vigtigt på nuværende tidspunkt, så vi kender dens styrker og især svagheder, inden det for alvor går løs," uddybede Kevin, der virker ekstremt motiveret.

"Vores mål er at forlade Australien med point, men man kan aldrig rigtig regne med det. Der er dog ingen tvivl om, at Renault har høje ambitioner," lød det fra danskeren, der har fået rollen som første-kører på det franske hold.

"Det er fantastisk at være på et hold, der har store ambitioner og Renault har meldt ud, at de vil vinde verdensmesterskabet på sigt."

"Jeg glæder mig meget til at kører i Melbourne, hvor jeg i 2014 fik min bedste placering til dato, efter en fantastisk start og en podie-placering, dog var min tur der i 2015 ikke så mindeværdig," tilføjede Kevin med et smil.

"I år bliver det forhåbentlig bedre end sidste år. Vi håber på at komme i mål og helst indenfor pointene."

"Mit personlige mål er, at jeg tager fra Melbourne med point og hvis det også lykkes for Jolyon at score point, vil det være helt fantastisk for holdet," sluttede Magnussen, der således lige understregede at han ikke forventer nogen stor udfordring fra Palmer, i den anden Renault Formel 1-racer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny kvalifikation er dum Nicholas Lafiti testkører hos Renault »