Mercedes giver grønt lys

Mercedes GP giver sine kørere mere frihed til at køre race mod hinanden i år uden at teamet blander sig for meget.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/3 2016 klokken 23:03

Det er ikke nogen hemmelighed, at forholdet mellem de to Mercedes-kørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton, er blevet værre og værre gennem de tre sidste sæsoner. Sidste år var det så slemt at Mercedes direkte advarede med fyresedler, hvis de to kamphaner ikke kunne opføre sig ordentligt. Derfor kunne man have forventet strammere regler i denne sæson, men sådan bliver det ikke.

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Toto Wolff har nemlig udtalt at man vælger at gøre det stik modsatte, man giver de to kørere mere frihed til at køre race mod hinanden.

"Vi giver dem mere frihed i år end de havde sidste år. Da vi startede det her projekt tilbage i 2013, var der meget pres på os. Det pres har vi vist vi kan holde til med de to mesterskaber i træk. Derfor skylder vi Nico, Lewis og hele Formel 1 at lade dem køre race mod hinanden uden at vi blander os," lyder det for Wolff.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG


Der er ingen tvivl om, at det grønne lys fra Mercedes nok skal give alverdens Formel 1-fans noget fedt race at se på. Spørgsmålet er, om Mercedes har startet deres eget Ragnarok, fordi to kørere, som bryder sig så lidt om hinanden, hurtigt kan forårsage ting, som skader teamet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mere whisky til McLaren Massa vil fortsætte »