Massa: Mercedes er teamet som skal slåes

De regerende dobbelte verdensmestres imponerende 675 omgange under ugens tests på Circuit de Catalunya giver panderynker hos Williamskøreren Felipe Massa.

Englands GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 27/2 2016 klokken 14:02

Nærmeste konkurrent Toro Rosso opnåede således 490 omgange, mens den lille brasilianers eget Williams team, måtte nøjes med 377 fulførte omgange på den spanske asfalt. Det bekymrer Felipe Massa, Williams.

Jerez 1. februar 2015
Copyright Williams F1


Da det Brackley UK baserede Mercedes AMG Petronas Formula One Team, formodes at have feltets hurtigste bil, forventer og frygter Massa en gentagelse af de seneste to sæsoner.

”At de gennemfører så mange omgange er allerede en stor advarsel for sæsonen, sammenholdt med hvad de har præsteret de sidste to år, og hvordan de afsluttede sæsonen med den bil, de har, og de samme regler,” udtalte Massa til espn.co.uk

Felipe Massa
Copyright Williams F1 Team


”Det er en advarsel uanset hvad. Deres præstationer på banen viser helt tydeligt at de vil være meget stærke igen.”

34-årige Felipe Massa er en smule træt af at problemer med ERS’n (et system der samler energi op ved bl.a. nedbremsninger) ødelagde han testsession torsdag, hvor Williams raceren måtte i garage efter kun 54 omgange.

”Det var faktisk ikke en god dag. Vi gennemførte ikke så mange omgange, som vi gjorde [onsdag], og vi havde nogle problemer, som tog tid at løse i bilen.”

Felipe Massa
Copyright Williams F1 Team


”Jeg tror at den eneste positive ting var, at vi gennemførte vore aerodynamiske tests fra morgenen af, hvilket giver os mulighed for at analysere disse data fra bilen. Vi mistede rigtig meget tid, det var ikke en særlig nyttig dag. Jeg håber ikke, at det forstyrrer vores videre forståelse af bilen.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso positiv trods elendig testdag Haryanto bebrejdes ikke af teamchef »