Så fyres der op for kedlerne

Mandag d. 22 februar er dagen hvor vi ser de første 2016 Formel 1 racere på banen, når årets første vintertest starter i Barcelona. Williams har meldt deres program ud.

Englands GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/2 2016 klokken 07:02

Det er med store forventninger de danske Formel 1 fans ser frem mod 2016 sæsonen, hvor Kevin Magnussen igen er at finde i motorsportens kongeklasse.

Præcist hvornår han begynder arbejdet i Renault raceren, har vi endnu ikke noget nyt om, men så kan vi se på Williams plan i mellemtiden.

Williams har gjort det rigtigt godt over de sidste par sæsoner, hvilket betyder at 2016 bliver et år, hvor de skal vise, at de ikke blot har været heldige, men at de virkelig er tilbage blandt de bedste Formel 1 hold.

Williams starter deres testprogram med at sætte Bottas i bilen mandag og tirsdag, mens Massa tager over onsdag og torsdag i næste uge.

Den anden del af Barcelonatesten begynder den 1. marts, igen med Bottas i raceren de første to dage, hvorefter Massa så tager de næste to.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner og Vettel enige Bottas - tredjepladser ikke nok i år »