Alonso trak os ned

Den tidligere Ferrari-præsident, Luca di Montezemolo, hævder i et nyligt interview, at Fernando Alonso bar en stor del af skylden for Ferraris nedtur. "Alonso demotiverede holdet", mener han.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/2 2016 klokken 08:02

Enten er man stor fan af Fernando Alonso, eller også synes man, at han er en primadonna, der kun kan køre, når nogen har lavet en bil til ham, som virker efter hans smag.

Noget tyder på, at Luca di Montezemolo hører til den sidste kategori.

"I slutningen af hans (Alonsos, red.) karriere hos Ferrari havde jeg en fornemmelse af, at han havde fået ind i sit hovede, at han aldrig kunne vinde med Ferrari, men at han ville vinde uden problemer med Mercedes," kom det fra Montezemolo.

"Hele hans attitude virkede meget demotiverende på holdet, hvilket betød at vi faldt endnu mere tilbage i udviklingen," tilføjede han.

Montezemolo understregede dog, at han fortsat ser Alonso som en af de bedste kørere i verdenen, i hvert fald om søndagen.

"Det er ikke nok at være hurtig om søndagen, hvis ikke man formår at motivere dem der skal udvikle bilen for dig," fortsatte italieneren, der på den baggrund ikke ser den spanske kører som det rigtige valg for McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt om Schumacher Udstilling om Schumachers karriere »