Toro Rosso advarer sine kørere

Toro Rosso har advaret sine kørere, Max Verstappen og Carlos Sainz, om at de vil opleve mange sammenstød, hvis de kører på samme måde i 2016, som de gjorde i deres debutsæson.

Billeder fra Mexico 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/2 2016 klokken 17:02

Når Formel 1-sæsonen 2016 bliver skudt i gang bliver det den anden sæson med d'herrer Max Verstappen og Carlos Sainz i de to Toro Rosso-racere. De to unge kørere fik en glimrende debut sidste år, men de kan blive involveret i en masse ulykker, hvis de fortsætter på samme måde i denne sæson.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Photofiles


Toro Rossos teamchef Franz Tost mener nemlig at de to unge talenter skal køre mere disciplineret i deres anden sæson, end de gjorde i deres første sæson.

"De kan komme i problemer i deres anden sæson, hvis de ikke er disciplineret nok. Med det mener jeg, at hvis de tror de skal ud og bevise deres potentiale igen i den her sæson, så kan det ende galt. De har allerede vist de er hurtige, så nu skal de bare vise de kan køre klogt og disciplineret," lyder det fra Tost.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Photofiles


I sidste sæson tog Carlos Sainz, og ikke mindst Max Verstappen, Formel 1 med storm, med en kørsel som til tider var vild og over stregen, men som omvendt også var et frisk pust til motorsportens kongeklasse.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Helt tæt på Kevin Mørke Lotus-skyer over Renault? »