Renault: Red Bulls tempo vil gøre ondt

Renault og Red Bull kommer til at køre med den samme motor, men tempoet på de to biler bliver til Red Bulls fordel, mener Renault.

Malaysia GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/2 2016 klokken 17:02

Renault gør som bekendt comeback til Formel 1 i denne sæson, men de skal samtidig også leverer motorer til Red Bull og dem tror Renault ikke de kan konkurrere med. Hos Renault fokuserer man nemlig på at få lavet en god motor, mens man hos Red Bull er gode til at bygge chassiser.

Renault præsentation 2016. Renault racer som Kevin Magnussen og Jolyon Palmer skal køre. Jack & Jones er storsponsor
Copyright Bil Magasinet BMF1


Hos Renault vil det selvfølgelig gøre ondt at få baghjul af en bil som køre med den samme motor, fordi det viser hvor langt Renault er bag ud når det kommer til arbejdet med chassiset det mener Renault Nick Chester i hvert fald.

"Det giver os en rettesnor så vi kan se, hvor langt vi er bag ud. Det vil gøre rigtig ondt, men omvendt så har vi også noget at gå efter. Vi ved at Red Bull bygger gode chassiser, men det vil vise os forskellen i tid og så kan vi arbejde for at forbedre det" lyder det fra Chester.

Intern Red Bull kamp
Copyright Red Bull Photofiles


I sidste sæson var Renault motoren ikke blandt de bedste, hvilket førte til en del skænderier mellem Red Bull Racing og Renault. Alligevel formåede Red Bull at komme på podiet i nogle af løbene, hvilket i følge mange kun kunne lade sig gøre fordi deres chassis var et af de bedste i feltet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Derfor tror Mercedes på Wehrlein Ocon skal køre DTM »