Renault frigiver PR-video

Renault ønsker at gøre omverdenen opmærksom på fabrikkens Formel 1-comeback og har i dag offentliggjort sin første præsentationsvideo forud for genkomsten som fabriksteam.

Robert Kubica . Copyright Renault F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/1 2016 klokken 14:01

I december i fjor blev flere måneders spekulationer endelig bekræftet, da Renault officielt kunne bekendtgøre for omverdenen, at fabrikken overtager Lotus F1 Team og fortsætter fabrikken i Enstone, England, under navnet Renault Sport F1.

På billedet herover ses Robert Kubica i Renaults F1-racer fra 2010.

I den anledning har Renault offentliggjort en video med hashtaget #HearUsComing. Videoen, som ikke giver nogen indikation af udseende og bemaling på fabrikkens nye racer, har indlagt en ’voiceover’ der siger: "Can't you hear the sound of our next records, the resonance of our achievements?"

Se videoen her:


Officielt har Renault kontrakt med den spektakulære og nu tidligere Lotus-kører Pastor Maldonado, men der hersker stadig en del usikkerhed omkring venezuelanerens økonomiske bagland. Denne usikkerhed gør, at danske Kevin Magnussen spøger i kulissen som afløser til dette sæde. Endelig har Renault tegnet kontrakt med F1-debutanten Jolyon Palmer.

Renaults launch af kørere og bil vil foregå d. 3. februar, hvor BMF1 naturligvis vil være til stede blandt medierne.

I 2016 vil Renaults motorer endvidere være hørbare hos Red Bull, hvor kraftenhederne dog brandes under navnet TAG Heuer, et navn der utvivlsomt får klokkerne til at ringe hos garvede F1-fans.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Manor i nye klæder Fabrikkerne bøjer sig: Billigere motorenheder »