Red Bull tæt på Honda aftale

Christian Horner fra Red Bull udtalte i Mexico, at Honda virkede som om, de var meget interesseret i at indgå i et samarbejde med Red Bull for 2016. Dog meldte han ikke ud,om Red Bull var lige så interesseret!

Billeder fra USA 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/11 2015 klokken 16:11

Der er ikke mange, der er i tvivl om, at Honda nok laver den svageste og mest ustabile Formel 1 motor, men der er også mange, der mener, at den har et meget stort potentiale, hvis det lykkes for dem at få den til at holde.

Red Bull har gennem flere år kørt med en af de svageste, hvis ikke den svageste, motor i Formel 1 feltet. Et forhold, der blev endnu mere tydeligt, da de skiftede til 1,6 liters turbo motorer fra starten af 2014 sæsonen.

Det har fået Red Bull til at opsige deres samarbejde med den franske producent, et år før deres oprindelige aftale udløb. Men at få en ny motorleverandør på plads har vist sig mere udfordrende end ventet.

Mercedes var længe set som den leverandør, som ville tage handsken op, men selvom Toto Wolff officielt sagde god for aftalen, var det vist også ham, der uofficielt sagde, at det måtte ikke ske.

Siden da har der været en del frem om, at Red Bull helt vil forlade sporten, hvis ikke der kom en god aftale på plads.

Nu er det så Honda, der er inde i billedet og ifølge Horner er det en aftale, der nemt kan blive en realitet, hvis altså Red Bull vil.

Honda har også ekstra interesse i at indgå samarbejdet, da de i en Red Bull vil kunne vise McLaren og alle andre, at det ikke kun er Honda, der er problemet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Räikkönen forventede kollision med Bottas Historisk dårlig Ferrari weekend »