Aston Martin på vej til Formel 1

Rygter sigerm at et af de nuværende Formel 1 teams kan kalde sig Aston Martin fra næste sæson. I denne artikel kan du læse, hvilket hold det drejer sig om.

Aston Martin nr. 98 i GTE-Pro klassen. Le Mans 2013. . Copyright Jens Hvas

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 31/10 2015 klokken 17:10

Tidligere på sæsonen gik der rygter om, at Red Bull Racing skulle skifte navn til Aston Martin, hvis det østrigske team skulle ende op med en Mercedes motor til 2016 sæsonen. Den aftale blev som bekendt ikke til noget, men nu siger rygterne, at et andet team med Mercedes motor kan få Aston Martin navnet på sig til den kommende sæson.

Force India mekaniker
Copyright Sahara Force India


Aston Martin navnet kan nemlig komme på Force India bilerne fra den kommende sæson, og det forlyder, at der er samtaler i gang. Det meldes også, at der er et stykke vej, før parterne når til enighed, hvilket Force Indias teamchef Bob Fernley også bekræfter.

"Jeg tror stadigvæk, vi er langt fra en aftale. Mange har talt med Mercedes og Aston Martin, men indtil videre er der ikke kommet noget konkret ud af det," siger Fernley.

Nico Hulkenberg
Copyright Sahara Force India


Aston Martin er ejet af Mercedes koncernen, hvilket også er grunden til, at disse spekulationer er opstået. Det vides ikke, hvor langt man er med forhandlingerne, men det forlyder, at bilens farver allerede er blevet besluttet. Bliver aftalen til noget, skulle Aston Martin/Force India bilen blive blå og guld. Ud over det forlyder det også, at man skulle have en sponsoraftale på plads med Johnnie Walker.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gutierrez bekræftet hos Haas F1 Mexicos GP: 3. frie træning Mercedes 1-2 »