Red Bull med Honda-motor?

Der går mange rygter om, hvilken motor der skal sidde i Red Bull-raceren i næste sæson. Den seneste rygter siger, at Honda er en mulig motorleverandør til Red Bull til 2016 sæsonen.

Malaysia GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/10 2015 klokken 20:10

Der har været rigtig mange rygter omkring mulige motorleverandører til Red Bull, siden teamet meldte ud, at man gerne vil have en ny motorleverandør til den kommende sæson.

Først blev Mercedes nævnt, så var det Ferrari, og da de to leverandører takkede nej, kom den nuværende motorleverandør, Renault, tilbage som en mulighed.

Nu er der dog kommet et nyt navn på banen.

Christian Horner
Copyright Red Bull Photofiles


Flere medier melder nemlig om, at der skulle være samtaler i gang mellem Red Bull og Honda. Samtaler der måske kan føre til et muligt samarbejde til 2016 sæsonen. Der er ingen, der vil bekræfte disse rygter, men omvendt vil Christian Horner heller ikke afvise dem.

"Alle motorleverandørerne har vel næsten været nævnt, siden vi meldte ud, at vi gerne vil have en anden motor til næste sæson. På et eller andet tidspunkt må der jo komme noget ud af disse rygter, så der er vel 25% chance for en aftale med Honda."

"Der er så mange spekulationer i denne tid, og jeg tror og håber på, at det kan føre til en aftale med en motorleverandør. En ting er dog sikkert, vi melder det ud, så snart vi ved noget. Vi vil dog gerne snart have en aftale på plads, så vi kan få det hele klar til næste sæson," siger Horner.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Honda har tidligere på sæsonen afvist, at de vil levere motorer til andre end McLaren i 2016, men hvem ved, måske har de ændret mening.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USA's GP: 1. frie træning Palmer kører Lotus i 2016 »