Lauda bekræfter Manor Mercedes

Det bliver Mercedes, ikke Ferrari, der ligger bag i næste års Manor-racer. Det bekræftede Niki Lauda i et interview med Sky Sports F1. Toto Wolff vil dog ikke bekræfte motorkontrakten.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright Manor Marussia F1 Team

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/9 2015 klokken 09:09

Red Bull er sure, for Mercedes vil ikke levere motorer til det tidligere verdensmesterhold. Ifølge Red Bull fordi Mercedes er bange for at få tæv. Ifølge Mercedes fordi der aldrig rigtig har været kontakt, og det hele afhænger af Dietrich Mateschitz.

Toto Wolff og Niki Lauda
Copyright Mercedes AMG GP


Endnu mangler den officielle bekræftelse, men det skulle være sikkert, at Manor skifter deres Ferrari-motorer ud med Mercedes’ tilsvarende. Mercedes kan godt lide Manor, og den indstilling de har til sporten. Det sagde Toto Wolff.

“Vi kan godt lide Manor, fordi der er et konkurrencemæssigt præg over hele historien, og hvis Manor får det rette chassis og den rigtige motor, så vil det blive en ganske spændende historiefortælling om, hvordan holdet vil udvikle sig.”

”Men for vores vedkommende (Mercedes, red.) er vi lidt på standby, fordi vi er nødt til at forestå, hvad der sker med Lotus, som er en af vores kunder, og tage den derfra. Så det er her, vi er.”

Renault har netop udsendt et ’Letter of intent’ omkring et salg mellem Renault og Gravity, der ejer Lotus-holdet.

Det forventes, at Mercedes-yndlingen Pascal Wehrlein vil følge med en Mercedes-motoraftale.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren bekræfter Button Renault udsender ’Letter of intent’ »